White White White

Hela min lägenhet går i färgerna vit och grått, 80% vitt och 20% grått. Alla väggar i lägenheten är vit och sen vita och gråa möbler till det. Låter kanske lite trist men jag älskar det!

Så nu ska jag måla om alla mina möbler som har en annan färg till vitt. Börjar med denna ljusstake.


Pyssel hemma i stugan

Direkt efter skolan så åkte jag hem och började pyssla här hemma, och jag har hunnit med hur mycket som helst. Har fortfarande en del att göra men är som sagt en bra bit på vägen!

Men nu är det färdig fixat för idag, min rygg strejkar så får fortsätta imorgon. Här är iaf lite bilder på lägenheten!


Flytthandla till nya lägenheten

Igår åkte jag, pappa, Carina, Emma och Mark ut på Birsta för att flytthandla. Det blev tre fulla bilar med saker och massa åkande fram och tillbaka. Men att handla och planera hur en hel lägenhet ska se ut på 6 timmar var ju ganska bra gjort.
Så du har jag handla nästan allt till lägenheten och sen storhandlade jag mat också. Lägger självklart ut bilder på hur det blir!


Inspiration i bilder


Honey im home

Jag tyckte att det var på tiden att jag började blogga igen, tog en paus för jag tyckte helt enkelt inte det var roligt längre. Men jag började sakta men säker sakna det så nu gör jag igång igen. Får se hur länge jag håller.

Det har blivit lite ändringar i mitt liv, jag har flyttat, börjat skola och tagit bort folk som jag inte behöver i mitt liv. En helt ny start egentligen, och det känns toppen!


RSS 2.0